Platter

Kornerupsgårdsplatten : Pr. couv. 95,-
Platte nr. 3 : pr. couv. 130,-
Marineret sild m. rå løg
Æg m. mayonaise og rejer
2 stk. hjemmelavet frikadeller m. rødkål
Skinke m. røræg og asparges
Brie m. druer
Æg m. karrysalat og marineret sild
Røget laks m. røræg og asparges
2 stk. hjemmelavet frikadeller m. rødkål
Oksebryst m. pickles og peberrodsalat
Dyrlægens natmad
Danablue m. rå løg og æggeblomme
Platte nr. 1 : Pr. couv. 110,-
Platte nr. 4 : pr. couv. 140,-
Marineret sild m. rå løg
Rødspættefilet m. remoulade og citron
Leverpostej m. champignon og bacon
Håndskåret steg m. rødkål og agurkesalat
Brie m. druer
Stegt sild m. rå løg
Røget ål m. røræg og purløg
Hjemmelavet rejesalat
Mørbradbøf m. bløde løg og champignon
Håndskåret steg m. rødkål og agurkesalat
Danablue m. rå løg og æggeblomme
 Platte nr. 2 : Pr. couv. 120,-
 Platte nr. 5 : (min. 6 couv.) pr. couv. 165,-
Kryddersild m. rå løg
Røget laks m. røræg og asparges
Roastbeef m. remoulade og stegte løg
Mørbradbøf m. bløde løg og champignon
Gorgonzola m. rå løg og æggeblomme
Rødspættefilet m. rejer
Røget laks m. røræg og asparges
Røget ål m. røræg og purløg
Hønsesalat m. bacon
Mørbradbøf m. bløde løg og champignon
Andebryst m. rødkålsalat
Gorgonzola m. rå løg og æggeblomme
Ønskes brød og smør kr. 15,- pr. couvert